2021-10-22 07:37:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Igazán nem lehet most panaszod a sorsra. A véletlenek is a kezedre játszanak

Napi horoszkóp október 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Pénteken amolyan nagyon nem szeretem feladatot kaphatsz a napi horoszkóp szerint. Nem lesz könnyű, de ha félreteszed az előítéleteket, akkor még az is megtörténhet, hogy meglátod a feladatban a pozitívumokat, a szépséget. Te különben is nagyon szereted a változatosságot, az újítást! Miért ne tehetnél most miért is így?
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A pénteki horoszkóp szerint minél őszintébben és határozottabban viselkedsz, annál könnyebben érhetsz célba. Ám ez természetesen nem jelenti, hogy gátlástalanul és bántóan szókimondónak, vagy éppen parancsolgatónak kéne lenned a többiekkel. Vigyázz, mert vékony a határ, de benned megvan az érzék, hogy tudd, meddig mehetsz másoknál.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ideje lenne végre belátnod, ha minden változik, átalakul körülötted, akkor nem állhatsz többé ellent a változásnak. Sőt, olyan is akad, aminek végre elébe kellene menned. Ha így teszel, akkor te lehetnél végre az, aki diktálja a tempót. Használd a vonzerődet, ezért kaptad ezt a képességet...
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mutasd meg, mennyi kompromisszumkészség rejlik benned! Nagy szereped lehet most ugyanis abban, hogy milyen otthon a légkör, a hangulat. S persze abban is, hogyan kezdődik és hogyan telik majd ez a hétvége. Elég néhány kedves gesztus a békéhez, s ennek te a nagymestere vagy...
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma úgy érezheted magadat, mint egy időzített bomba: egyetlen apró szikra képes lehet lángra lobbantani téged. A külvilág tulajdonképpen csak ürügyet szolgáltat ahhoz, hogy kikelhess magadból. Gondolkodtál már rajta, hogy mivel is vagy elégedetlen tulajdonképpen?
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne engedd szabadjára az indulatokat, főleg akkor, ha a kevésbé rokonszenves kollégákkal igen kínos ügyeket kell megtárgyalnod. Bármennyire igazad van, könnyen elveszítheted a kiharcolt, vagy megérdemelt előnyt, sőt, ezzel a karrieredet is veszélyezteted.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Igazán nem lehet most panaszod a sorsra. A véletlenek is a kezedre játszanak. Még azok az ellendrukkerek sem tudják pénteken elvenni a jó kedvedet, akik pedig nem tisztességes eszközökkel igyekeznek keresztbe tenni neked. Ezzel a hozzáállással egy rossz lépéstől óvod meg magadat.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jól teszed, ha pénteken különösen erős lelki páncélzattal vértezed fel magad. Olyan helyről érhet most támadás, ahonnan a legkevésbé vártad volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik, és azt sem tudja, mit beszél. Legyél vele elnéző, de azért persze kellően határozott is!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobban végig kellene gondolnod, kivel milyen kapcsolatot, viszonyt ápolsz. Általában bízhatsz az ösztöneidben, a megérzésekben, és jó emberismerőnek is mondhatod magadat. Pénteken azonban valaki kifog az éleslátásodon. A hízelgőkkel legyél a legelővigyázatosabb!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A pénteki horoszkóp legfontosabb tanácsa, hogy próbálj meg tanulni az elmúlt hetek eseményeiből, de egyúttal használd az utadba kerülő lehetőségeket is. A szokásos rámenősséged helyett ugyanakkor szelídebb módszerekkel szerezz érvényt az akaratodnak. Ez a stratégia máskor is bevált már, nem igaz?
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Magánéletedben fontos lehet, hogy megmutasd a párodnak, mennyire fontosak számodra a közös törekvések. Ellenkező esetben vitákra számíthatsz, ami ugye senkinek sem hiányzik. A béke törékeny, sok múlik most rajtad...
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Családi örömökben lehet részed pénteken, ami viszont együtt járhat némi pénzügyi gonddal is. Bosszankodás helyett gondolj arra, hogy a pénzügyek igazából mindig csak másodlagosak. Még, ha a mai világban annyira elsődlegesnek is éljük meg ezeket. Ne feledd, a család, az összetartozás nem mérhető pénzben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: